Als u hier klaar bent...

   
www.fakro.nl
Fakro is een no nonsense fabrikant van dakvensters, zoldertrappen en zonweringsystemen. Zij leveren kwaliteit, werken flexibel én hebben veel verstand van bouwen. Fakro levert als enige in Nederland een dakvenster met FSC-certifcaat.

www.titanwood.nl
TitanWood is een innovatief bedrijf met dat wereldwijd patenten en rechten bezit voor het acytileerproces. Dit is de uitvinding van de eeuw om minder duurzame houtsoorten te veredelen tot de hoogste duurzaamheid voor buitentoepassingen.

www.bruynzeelkeukens.nl
Bruynzeel Keukens. Is een no nonsens marktleider in zowel de professionele als in de particuliere markt. Uitstekende kwaliteitszorg volledig gebaseerd op duurzaam ondernemen. Vandaar dat bij een nadere kennismaking Bruynzeel er voor kiest medio oktober 2010 FSC gecertificeerd te zijn.

www.berkvens.nl
Berkvens is marktleider in binnendeurconcepten voor hoofdzakelijk woningbouw. Het was de eerste grote binnendeuren fabrikant die FSC gecertificeerd werd.

www.svedex.nl
Svedex een zeerbelangrijke speler op de binnendeurenmarkt met veel concepten ook voor het hogere marktsegment als tweede FSC gecertificeerd.

www.triple-eye.nl
Triple-EYE is toonaangevend in het ontwikkelen van eigen software voor beveiligingsconcepten voor uiteenlopende marktsegmenten. Simpel en doelmatig is het devies. In uitvoering, gebruikersgemak en beheer. Is belangrijke partner binnen het WhizLock® concept voor levering van software.  

www.timmerselektgroep.nl
Een groep van toonaangevende timmerfabrieken met als specialismen het houten Selektkozijn in concept 4. Dit houdt in, houtsoorten voor het kozijn worden afgestemd op de detailleringen en ontwerp van het vastgoed. Met deze aanpak wordt de levensduurverwachting van 40 jaar ruimschoots haalt. Een gegarandeerde beheersing van de instandhoudingenkosten behoort tot de mogelijkheden.

www.fsc-info.org
FSC-info-org. alles over FSC, zoals namen van FSC gecertificeerde bedrijven en het FSC systeem.

www.whyfsc.com
Whyfsc.com een site waarop de vergelijken van de verschillende certificaten helder en beknopt worden vergeleken.

www.heehee.nl
Heerschop en Elbers (Hee!) is een reclame- communicatie adviesbureau geleid door creatieven. Zij zijn gespecialiseerd in de vertaling van uw marketingideeën en -wensen naar concrete plannen en creatieve marketing-tools. Effectief en verfrissend.
 

 

 
 
naar boven